març 07 2017

XIV Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials

Posted in Educació social by Irma Martorell |

En els passats dies 2, 3 i 4 de març estava prevista la celebració de les XIV Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials, que organitzen anualment la unitat de Didàctica de 1703002xivjornintrecercadidccssles Ciències socials del Departament de Didàctica de la Llengua, la Literatura i de les Ciències Socials i el grup de Recerca GREDICS .

El lema d’enguany és: Què està passant al món? Què estem ensenyant? Per un ensenyament de les ciències socials, de la geografia i de la història centrat en els problemes, la justícia social i la ciutadania global.

Més informació: a la web de les Jornades.

Al catàleg de les biblioteques de la UAB trobareu documents relacionats amb aquesta notícia a partir de la cerca pels encapçalaments de matèria: “història — ensenyament“, “geografia — ensenyament” i “ciències socials — ensenyament“.

Text i imatge a la web de les Jornades.


This entry was posted on dimarts, 7 març, 2017 at 18:10 and is filed under Educació social. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.