Gen 30 2010

II Congrés Internacional de Didàctiques

Posted in Educació by Irma Martorell |

100130iicongresinternacdidactiques.JPG
Organitza: Université de Genève, Universidad de Granada, Universitat de Girona. Data i lloc: del 3 al 6 de febrer de 2010, Girona (Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat) . Lema: L’activitat del docent: intervenció, innovació, investigació. Inscripció: tancada. Més informació: web del Congrés.A les biblioteques UAB trobareu obres, en general, sobre aspectes teòrics de la didàctica. Aquesta és una selecció d’encapçalalments que s’hi refereixen, ja que el terme “Didàctica” remet a “Ensenyament”: Currículums (Ensenyament) , Educació , Educació – Avaluació , Educació – Experiències , Educació – Finalitats i objectius , Educació – Investigació , Educació – Mètodes , Educació – Planificació , Educació comparada , Educació infantil , Educació primària , Educació secundària , Educació universitària , Ensenyament , Ensenyament – Innovacions , Ensenyament – Metodologia , Ensenyament, Sistemes d’

Informació i imatge extretes de la web del Congrés.Notícia incorporada el 22/02/10.


This entry was posted on Dissabte, 30 Gener, 2010 at 17:51 and is filed under Educació. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.