Composició del fons d’Àsia Oriental de la Biblioteca

El fons que fa referència a Àsia Oriental de què disposa la UAB es troba majoritàriament a la Biblioteca d’Humanitats. Podeu trobar les següents tipologies:

  • Llibres: Hiroshigeels trobareu a la tercera planta de la Biblioteca, a la Secció Asiàtica. Es tracta d’una secció diferenciada que conté tots els llibres de temàtica asiàtica o escrits en llengües orientals. Aquests documents s’ordenen per llengua, així com a grans apartats tindreu X per a xinès, J per a japonès i K per a coreà.
  • Diccionaris: els trobareu agrupats també a la tercera planta de la biblioteca, a la secció de referència (REF3).
  • Revistes: trobarem els títols de publicacions periòdiques referents a Àsia Oriental a la Sala de Revistes, Edifici B (davant de l’Auditori).
  • Altres: el material audiovisual (vídeos, dvds, etc.), així com el microfilmat (microfitxes i microfilms) es troba a la mediateca, a la tercera planta de la biblioteca.

A més, alguns documents com ara els treballs de recerca, llibres editats abans de 1950, llibres de gran format, fulletons, etc., es troben al dipòsit de la biblioteca. Quan el catàleg us indiqui que el document es troba al dipòsit us haureu d’adreçar al personal de la biblioteca per tal de consultar-lo i/o agafar-lo en préstec.

Però a més podeu accedir als fons digitals de les Biblioteques de la UAB: revistes digitals, bases de dades, llibres electrònics, etc. Aquests fons digitals són accessibles per als usuaris de la UAB a través de Trobador +. Un fons localitzat a la xarxa, però al que podeu accedir tant  des de  les Biblioteques de la UAB com des del departament o des de la vostra casa.