Producció científica

La producció científica a la UAB inclou projectes d’investigació, publicacions (articles, llibres, capítols de llibre, working papers), etc. dels investigadors dels quals es disposi del seu curriculum vitae actualitzat.

La base de dades de la producció científica de la UAB ofereix tres opcions de cerca:

  • Pels cognoms de l’investigador
  • Per departaments
  • Per paraula clau

Per consultar la informació relativa als diferents departaments heu d’obrir el desplegable i seleccionar el que us interessi. La referent al Departament de Traducció i d’Interpretació la trobareu aquí.

producció

Així mateix, també podeu trobar treballs d’investigació i altre material no publicat que tenim disponible al catàleg de la UAB fent una cerca avançada, seleccionant com a tipus de material “Tesis, treballs…”. Podeu obtenir un resultat com ara aquest.

També trobareu working papers, prepublicacions, estudis i altres a la col·lecció “Documents de recerca” del Dipòsit Digital de Documents de la UAB.

A més, podeu consultar el web Fons x Recerca, una guia dels programes de finançament de la recerca. Està pensada perquè els investigadors i els grups puguin localitzar aquells programes que els ofereixen oportunitats per finançar la seva recerca.