Mar 09 2017

Nova Associació d’Estudis de l’Àsia Oriental

Posted in Formació by F. Xavier Beltrán Montosa |

aeeao0Especialistes de la UAB i altres institucions acadèmiques han impulsat la creació de l’Associació Espanyola d’Estudis de l’Àsia Oriental, que fomentarà la recerca i la divulgació del coneixement sobre les societats i les cultures de països com la Xina, el Japó o Corea.

El 15 de març, la seu de Casa Àsia, a Barcelona, acollirà l’acte de presentació de l’Associació Espanyola d’Estudis de l’Àsia Oriental (AEEAO), que està presidida per Sara Rovira, professora del Departament de Traducció i d’Interpretació i d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UAB. Tindrà lloc a les 19 h i hi intervindran, a més de Rovira, els professors de la UAB Helena Casas i Blai Guarné, i la professora de la UOC Anna Busquets.

L’objectiu de la nova associació és fomentar l’estudi i la recerca a Espanya sobre les societats i les cultures d’Àsia oriental (fonamentalment la Xina, el Japó i Corea), així com apropar el coneixement en aquest àmbit al conjunt de la societat espanyola. Es dedicarà a l’organització d’iniciatives de recerca i d’activitats i trobades com ara el Fòrum Espanyol de Recerca Asia Pacífic (FEIAP), la propera edició del qual, tindrà lloc a Màlaga el 2018. Es vol també elaborar publicacions especialitzades i materials audiovisuals relacionades amb l’Àsia oriental.

Aquesta serà la primera presentació de l’Associació, que serà donada a conèixer també a sengles actes a Madrid (26 d’abril), Granada, Màlaga i Sevilla. A més, l’associació està activa a les xarxes socials, tant a Twitter (@esAsiaOriental) com a Facebook (esAsiaOriental).

Més informació: Asociación Española de Estudios de Asia Oriental


This entry was posted on Dijous, 9 Març, 2017 at 18:44 and is filed under Formació. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.