Gen 23 2017

Dins l’armari

Posted in Cine by F. Xavier Beltrán Montosa |

aaff_febrer_2017_catDijous 2 de febrer s’estrena el documental “Dins l’armari” de Sophia Luvarà, a les 20h al cinema Aribau Club de Barcelona, dins el Festival DocsBarcelona.

Una pel·lícula que ens capbussa en la realitat que viuen les persones homosexuals a la Xina, un país en ple auge de progrés econòmic i tecnològic, on la major part de la societat, fortament marcada per la tradició, encara condemna i estigmatitza les persones per la seva orientació sexual i les relega a portar una vida falsa per salvar les aparences davant de la comunitat.

 

Després de l’estrena i al llarg de tot el mes hi hauran projeccions a tot Catalunya i la resta de l’estat, la major part seran gratuïtes o amb preus simbòlics. Podeu consultar totes les dates al web: http://www.eldocumentaldelmes.com/les-sales/

 

Més informació a DocsBarcelona del mes

 


This entry was posted on Dilluns, 23 Gener, 2017 at 12:17 and is filed under Cine. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.