Des 19 2016

Asociación Española de Estudios de Asia Oriental

Posted in Formació, General per F. Xavier Beltrán Montosa |

vruf61kz_200x200Ens complau comunicar-vos que s’acaba de crear la “Asociación Española de Estudios de Asia Oriental“, que té com a objectiu principal fomentar, estimular i impulsar a Espanya l’estudi i la recerca sobre l’Àsia Oriental.

L’Associació estarà plenament operativa a principis del 2017. Fins aleshores podeu seguir-la a través de Facebook i Twitter (@esasiaoriental).

 

La seva pàgina web serà operativa el proper mes de gener, preneu nota! http://www.esasiaoriental.es/


This entry was posted on Dilluns, 19 Desembre, 2016 at 12:35 and is filed under Formació, General. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.