Nov 10 2016

Projecció de La substància

Posted in Cine per F. Xavier Beltrán Montosa |

00039Divendres 18 de novembre es projecta, a la seu del CCCB, la pel·lícula La Susbstància de Lluís Galter (el seu segon llargmetratge després de Caracremada) dins L’Alternativa, 23 Festival de Cinema Independent de Barcelona.

En aquesta pel·lícula, Irene Masdeu, membre d’InterAsia, ha estat co-guionista i ajudant de producció, entre altres moltes coses.

Sinopsi: El 2010, una delegació d’arquitectes xinesos va viatjar a Cadaqués, a la Costa Brava, per portar a terme la construcció d’una rèplica a gran escala del poble en el litoral de Xiamen, al mar de la Xina meridional. Sis anys més tard, Tingting, una jove emprenedora de Xiamen, que s’ha comprat un pis a Kadakaisi, el Cadaqués xinès, decideix passar-hi un cap de setmana. El film navega entre l’original i la rèplica, la realitat i el somni, el temps i la memòria, a través dels paisatges de Cadaqués, Kadakaisi, Xiamen i el cap de Creus.

Més informació al web del CCCB


This entry was posted on Dijous, 10 Novembre, 2016 at 12:19 and is filed under Cine. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.