Jul 11 2016

Nits de cinema oriental a Vic

Posted in Cine per F. Xavier Beltrán Montosa |

cinemavic2016Del 12 al 17 de juliol se celebra la 13a edició del Festival nits de cinema oriental a la ciutat de Vic. Una edició que brillarà amb llum pròpia gràcies a en Hikari, el yokai fanalet que aquest any s’ha convertit en la imatge del certamen i que s’encarregarà d’il·luminar-lo.

La seva màgica llum projectarà prop de 40 pel·lícules repartides en les seccions oficial a competició, infantil, retrospectiva, sessions especials i sessions temàtiques com la Nit de Terror o la Nit Golfa. Fidel als seus orígens, el certamen torna a buscar l’equilibri zen per combinar els títols més espectaculars i comercials del continent asiàtic amb les propostes més d’autor, radicals i innovadores. Enguany, el Festival Nits exhibirà també 7 curtmetratges que es projectaran fora de concurs i complementaran algunes de les sessions.

 

Més informació al seu web, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Dilluns, 11 Juliol, 2016 at 14:25 and is filed under Cine. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.