Jun 09 2016

Ming. L’imperi daurat

Posted in Exposicions by F. Xavier Beltrán Montosa |

Retrat de He Bin_ca_ESA partir del 15 de juny podeu visitar, al CaixaForum de Barcelona, l’exposició “Ming. L’imperi daurat“, mostra que inclou més de cent objectes de les impressionants col·leccions del Museu de Nanjing, com ara singulars ceràmiques Ming, pintures d’alguns dels artistes més prestigiosos de l’època, joies exquisides, tèxtils i obres d’esmalt, dauradura i porcellana que mai no s’han vist a Espanya.

La dinastia Ming va dominar la Xina durant 276 anys. Entre el 1368 i el 1644, setze emperadors de la família Zhu van governar una població que va augmentar fins a prop de 175 milions. Al llarg d’aquest període dinàstic, la Xina va assolir una gran prosperitat i va guanyar fama a Europa com a proveïdora d’articles de luxe i com un lloc ple de misteri. La combinació de riquesa i influència exterior va generar al si de la societat Ming unes tensions que van transformar la Xina per sempre.

A més, tindran lloc conferències, tallers i visites comentades al voltant d’aquesta exposició.

Més informació al web del CaixaForum


This entry was posted on Dijous, 9 Juny, 2016 at 12:14 and is filed under Exposicions. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.