Feb 24 2016

La Xina a FineArt

Posted in Exposicions by F. Xavier Beltrán Montosa |

LAIA-RISSECH-220x220Del 26 de febrer al 20 de març té lloc FineArt, festival en què la ciutat d’Igualada s’omple d’exposicions i activitats paral·leles com projeccions audiovisuals, xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers.

La nostra companya Laia Rissech hi participa amb l’exposició “El despertar del Tigre“, amb fotografies fetes durant l’estiu de 1985, quan la Xina Popular es decideix a obrir tímidament les seves fronteres als visitants occidentals, quasi deu anys després de la mort de Mao Zedong.

A més, també podeu veure l’exposició “La dona treballadora a la Xina” amb fotografies de Santi Bajona fetes durant un viatge al 2009 per ciutats tan curioses i belles com Xangai, Beijing i part de Guilin.

 

Més informació al web de FineArt

 


This entry was posted on Dimecres, 24 Febrer, 2016 at 14:17 and is filed under Exposicions. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.