Jul 17 2015

Les dues Corees i el pes de la història

Posted in Cine per F. Xavier Beltrán Montosa |

coreesDissabte 18 de juliol comença, als Cinemes Girona, el cicle de cinema “Les dues Corees i el pes de la història”, concebut pel Centre Cultural Coreà juntament amb l’Ambaixada de la República de Corea, el Korean FiLM Council i el Ministeri d’Assumptes Exteriors de Corea.

La proposta reflexiona sobre el present i el futur de la divisió de la península coreana, la història recent i aquelles fronteres que separen pobles que havien estat units culturalment. La mostra pretén donar visibilitat a la deshumanització contemporània i a la crisi de valors derivats de certs condicionants que contribueixen al pes de la història en un context de conflicte. Els crims de guerra, la violència i la pràctica del terror associada als règims totalitaris estimulen una reflexió sobre allò que s’ha d’evitar en tot cas en la societat actual. Aquestes pel·lícules imposen una reflexió sobre aquest i altres temes en el marc de la realitat que afecta un país com Corea.

A les biblioteques UAB trobareu més informació cercant Guerra de Corea // Corea, qüestió de la reunificació

Més informació a Casa Àsia, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Divendres, 17 Juliol, 2015 at 13:56 and is filed under Cine. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.