Mai 28 2014

Cicle de cinema a Casa Àsia

Posted in Cine per F. Xavier Beltrán Montosa |

nits_de_cinema_oriental700El 31 de maig comença el cicle de cinema “Nits de cinema oriental” als Cinemes Girona de Barcelona, organitzat per Casa Àsia, Festival Nits de Cinema Oriental i Cinemes Girona.

El Festival Nits de cinema oriental de Vic arriba de nou a Casa Àsia amb una selecció de cinc llargmetratges destacats de la programació de la passada edició. Casa Àsia comparteix amb aquest festival la complicitat per a la promoció del cinema asiàtic i de les cinematografies locals del continent, motiu pel qual cada any renoven l’acord per oferir al públic una part de la seva programació més rellevant.

Trobareu la programació al web de Casa Àsia, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Dimecres, 28 Maig, 2014 at 15:59 and is filed under Cine. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.