Mar 14 2014

Ainu. Caminos a la memoria

Posted in Cine per F. Xavier Beltrán Montosa |

ainudocDimecres 19 de març té lloc, a la Sala de Cinema de la UAB, la projecció del documental Ainu. Caminos a la memoria, així com un debat posterior amb els seus realitzadors: Marcos Centeno Martín i Almudena García Navarro.

Aquest acte, que serà a les 16h, forma part del cicle “Tribuna de Asia Oriental” i “Seminari Permanent d’Investigació i Doctorat” amb col·laboració del Centre d’Estudis i Recerca d’Àsia Oriental i el Grup de Recerca InterAsia.

Trobareu més informació al web del documental, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Divendres, 14 Març, 2014 at 14:39 and is filed under Cine. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.