Feb 24 2014

Hong Kong: viure en una gàbia

Posted in Entrevistes, General per F. Xavier Beltrán Montosa |

A Hong Kong, prop de dues-centes mil persones viuen en autèntiques gàbies. El sistema econòmic no els deixa cap més opció.
Hong Kong, la regió xinesa que disposa d’un règim econòmic i polític singular des que va deixar de ser colònia britànica, ha esdevingut un pol d’atracció per a la resta del país. Molts xinesos opten per anar-hi a viure, a pesar de les dificultats, a l’espera de poder tenir una vida millor de la que podrien aconseguir a les seves regions de procedència. Però, sovint, el preu de la seva elecció és molt car. L’espai limitat i el model de creixement econòmic de l’antiga colònia generen unes situacions i unes condicions de vida inaudites per a molts habitants. Desenes de milers de persones es veuen obligades a viure en autèntics nínxols per no haver-se de quedar a la intempèrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reportatge produït per France 2, que serà visible al web de TV3 fins al 2 de març


This entry was posted on Dilluns, 24 Febrer, 2014 at 14:21 and is filed under Entrevistes, General. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.