Feb 12 2014

El Japó, país de contrastos

Posted in Art, Exposicions per F. Xavier Beltrán Montosa |

japopaisFins al 22 de febrer podeu visitar, al Museu del Disseny de Barcelona, l’exposició El Japó, país de contrastos. La mostra, organitzada per l’A-FAD, l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD, en col·laboració amb l’entitat cultural japonesa Jackie & Partners, que s’inscriu en la celebració de l’Any Dual d’Espanya al Japó i del Japó a Espanya, que commemora els 400 anys de relació entre els dos estats.

A l’exposició s’hi poden veure les obres de quatre artistes japonesos contemporanis que han sabut fusionar modernitat i tradició amb una obra multidisciplinar, cadascun d’ells des de la seva pràctica artística pròpia.

D’aquesta manera, Sadato Kurotake hi intervé amb els seus paravents característicament nipons, inspirats en les obres dels segles XVII i XIX; Cecilie Okada a través de la il·lustració digital; Megumi Koyama ho fa amb les seves creacions fetes amb teles i teixits tèxtils; i, finalment, també hi intervé Shusaku Akita, compositor japonès.

Trobareu més informació al web de l’Ajuntament de Barcelona, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Dimecres, 12 Febrer, 2014 at 14:22 and is filed under Art, Exposicions. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.