Des 18 2013

Grans mestres del cinema japonès

Posted in Cine per F. Xavier Beltrán Montosa |

cinejapoDurant els mesos de desembre, febrer i març té lloc el cicle Grans mestres del cinema japonès triats pels seus crítics a la Filmoteca de Catalunya.

Ara, els crítics japonesos també han votat una antologia del seu cinema amb la particularitat que només podien escollir un sol títol per director. Ens sumem a aquesta selecció de trenta-sis films amb una primera proposta que durant el mes de desembre inclou Kaidan/ El más allá (1964), de Masaki Kobayashi; La esposa de Seishû Hanaoka (1967), de Yasuzô Masumura; La espada de la muerte (1966), de Kihachi Okamoto; Historia de fantasmas de Yotsuya (1959), de Nobuo Nakagawa, i Pechos eternos (1955), l’obra mestra de l’actriu i directora Kinuyo Tanaka. Aquest cicle es reprendrà els mesos de febrer i març amb altres autors essencials de la cinematografia nipona.

Trobareu més informació al web de la Filmoteca, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Dimecres, 18 Desembre, 2013 at 14:01 and is filed under Cine. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.