Des 03 2013

Els arquitectes del no-res

Posted in Art, Exposicions by F. Xavier Beltrán Montosa |

no-res

Del 29 de novembre de 2013 al 22 de març de 2014 podeu visitar, al Pavelló de Santa Victòria (Recinte modernista de Sant Pau), l’exposició “Els arquitectes del No-Res“.

La mostra ensenya, a través de vídeos, més de vint obres realitzades pels principals arquitectes i estudis japonesos, i es complementa amb plànols dels dissenys originals i mobiliari dissenyats per diversos d’ells i una maqueta del pavelló Paper de Shigeru Ban, inaugurat al març a Madrid.

Els 12 estudis d’arquitectura japonesos reunits en l’exposició presenten un recorregut transversal en les diferents generacions d’arquitectes: des de Toyo Ito, un dels pares de l’arquitectura japonesa contemporània, passant per Shigeru Ban, Shinichi Ogawa, Kengo Kuma, fins a arribar a SANAA (Kazuyo Sejima i Ryue Nishizawa), considerada l’oficina més internacional i reconeguda del panorama nipó; continuant amb Tezuka, Sou Fujimoto, TNA, Go Hashegawa, i Junya Ishigami, un dels joves arquitectes japonesos més prometedors.

Més informació al web de Casa Àsia, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Dimarts, 3 Desembre, 2013 at 14:03 and is filed under Art, Exposicions. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.