Nov 06 2013

Cal·ligrafia japonesa a la BNE

Posted in Exposicions by F. Xavier Beltrán Montosa |

furutaniEl proper 13 de novembre, a les 19.00h, s’inaugura a la Sala Hipóstila de la Biblioteca Nacional de España (BNE) l’exposició Caligrafía japonesa, que restarà oberta fins el 2 de febrer de 2014.

La BNE se suma amb aquesta exposició a la celebració de l’any dual Espanya-Japó que commemora el 400 aniversari de l’enviament de l’Ambaixada Keicho a Europa (Espanya i Roma), que va suposar l’inici de les relacions comercials entre el Japó i el continent europeu.

La mostra exhibirà obres de cal·lígrafs actuals realitzades expressament per a l’ocasió. Tres mestres de cal·ligrafia arribaran del Japó pel muntatge de les obres i confeccionar-ne alguna durant la inauguració.

 

Al catàleg UAB podeu trobar Cal·ligrafia japonesa

 

 

 

Més informació al web de la BNE, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Dimecres, 6 Novembre, 2013 at 14:47 and is filed under Exposicions. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.