Jul 03 2013

Nits de cinema oriental a Vic

Posted in Cine per F. Xavier Beltrán Montosa |

asiavicDel 9 al 14 de juliol se celebra el Festival Nits de Cinema Oriental 2013 a la ciutat de Vic.

El Festival Nits de cinema oriental vol donar a conèixer la cultura asiàtica a través de la seva cinematografia popular. Aquesta visió d’Àsia es complementa amb altres activitats com la gastronomia o les arts plàstiques i escèniques (exposicions, tallers, mostra d’arts marcials o representacions de contes populars). El país convidat d’enguany és Taiwan.

El festival inclou una secció oficial a competició amb el premi Gat de la Sort, entregat per votació popular. El “Gat de la Sort” és una figura popular anomenada Maneki Neko a Japó o Zhaocai mao en xinès. Les projeccions i activitats de les Nits són gratuïtes amb excepció de les sessions del Cinema Vigatà, amb una entrada de 3 euros.

 

 

 

 

 

Trobareu tota la informació al web del festival, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Dimecres, 3 Juliol, 2013 at 11:15 and is filed under Cine. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.