Revistes

Totes les revistes

Les revistes (en paper o digitals) subscrites per les biblioteques UAB les trobareu totes a través del catàleg:peliplomacasas.jpg

Art ; Arquitectura ; Escultura ; Pintura

Arqueologia

Cinema ; Fotografia

Entre elles trobareu Locus Amoenus, la revista del Departament d’Art de la UAB.

Revistes digitals

També podeu fer la cerca a través del nostre buscador de revistes digitals, que us ofereix poder fer la cerca per títols o per matèries. En el segon cas heu de triar primer la matèria i després la submatèria:

MATÈRIA ARTS I HUMANITATS
SUBMATÈRIES Actualitat i notícies
Arquitectura i arts decoratives
Ensenyament i activitat professional
Moda i entreteniment
Societat i cultura
****
MATÈRIA CIÈNCIES SOCIALS
SUBMATÈRIES Arqueologia
Museus

La majoria d’aquestes revistes són d’accés corrent (és a dir, que donen accés als darrers números publicats). Depenent del proveïdor, podeu donar-vos d’alta en el servei d’alerta de les publicacions per rebre els sumaris quan apareix un nou número d’una revista determinada. Aquest és el cas, per exemple, de les revistes de la Cambridge University o de la Oxford University.

Per a revistes retrospectives, teniu accés a dos portals, JSTOR i Periodicals Archive Online, que permeten cercar a text complet, de manera que podeu trobar aquells articles que, degut a la seva antiguitat, no estan buidats a cap base de dades.

Repositoris digitals

A més, podeu consultar els repositoris on, entre d’altres materials, trobareu revistes electròniques catalanes:parecezanne.jpg

Igualment, podeu consultar els sumaris de la base de dades de Dialnet. Hi ha una classificació per matèries (on trobem les d’Art) i, dins de cada revista, us podeu donar d’alta en el seu servei d’alerta.

Altres informacions:

El Quiosc, un recull de diaris i revistes d’arreu del món amb especial atenció a Catalunya i la resta d’Espanya.

Les revistes en paper sobre art i arqueologia es troben a la Sala de Revistes de la Biblioteca d’Humanitats (edifici B, dins de la Facultat de Filosofia i Lletres).

També podeu consultar la guia Com trobar articles de revista.

A més, si esteu interessats en els índexs d’impacte de les revistes podeu consultar:

  • Indicadors d’impacte de revistes: Guia dels diferents indicadors d’impacte de revistes i altres indicadors bibliomètrics i de qualitat en les publicacions.
  • Factors d’impacte de les revistes científiques: recull d’eines bibliomètriques i d’avaluació de les publicacions elaborat per FECYT, el Ministeri d’Educació i la UAB.


This page has the following sub pages.