Mai 18 2016

La Phillips Collection a Barcelona

Posted in Art del segle XIX, Art del segle XX per Ana Escañuela Barradas |

degas

 

La Phillips Collection de Washington és una de les col·leccions privades més grans dels Estats Units especialitzades en art modern i les avantguardes del segle XX.

El CaixaForum de Barcelona ha organitzat una exposició fins el 19 de juny que fa un recorregut pels principals mestres de la pintura, des del romanticisme fins a l’expressionisme abstracte. Es podran veure obres dels artistes principals de la història de la pintura dels últims 200 anys: Picasso, Modigliani, Kandinski, Manet, Courbet, Sisley, Pollock, Van Gogh, Degas o Rothko.

Si voleu trobar bibliografia sobre col·leccionistes d’art la teniu a:

Art — Col·leccionistes i col·leccions

A la imatge,  Ballarines a la barra, ca. 1900. (Edgard Degas), de The Phillips Collection (Washington D.C.), que forma part de l’exposició.


This entry was posted on Dimecres, 18 Maig, 2016 at 18:45 and is filed under Art del segle XIX, Art del segle XX. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.