Set 23 2015

Els amics de Sargent

Posted in Art del segle XIX, Art del segle XX per Ana Escañuela Barradas |

036. Robert Louis Stevenson

John Singer Sargent (1856-1925) va crear al llarg de la seva vida retrats excepcionals d’artistes, escriptors, actors, ballarins i músics, molts dels quals eren amics seus. No es tracta de retrats formals, sinó més aviat d’obres en que es mostren aquestes persones des de la seva vessant més íntima.
Sargent: Portraits of artists & friends, reuneix noranta-dos obres, entre pintures i dibuixos, del cercle d’amistats del pintor, entre les quals hi trobem tot tipus d’artistes de l’època: Claude Monet, Auguste Rodin,  Robert Louis Stevenson o Henry James, entre d’altres.
Aquesta exposició es podrà visitar fins el 4 d’octubre al MET, a Nova York.
A la imatge, un retrat de l’escriptor Robert Louis Stevenson (Bequest of Charles Phelps and Anna Sinton Taft, Taft Museum of Art, Cincinnati, Ohio).
A la Biblioteca d’Humanitats trobareu bibliografia sobre John Singer Sargent.


This entry was posted on Dimecres, 23 Setembre, 2015 at 18:12 and is filed under Art del segle XIX, Art del segle XX. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.