Mai 27 2015

Picasso/Dalí. Dalí/Picasso

Posted in Art del segle XX per Ana Escañuela Barradas |

cover-picasso-dali-share.jpg

El Museu Picasso de Barcelona acull fins el 28 de juny l’exposició ‘Picasso/Dalí. Dalí/Picasso’, que presenta obres dels dos artistes i documents procedents de més de 25 museus d’art i col·leccionistes particulars de tot el món.

La mostra presenta un total de 78 obres, entre les quals hi trobem dibuixos, collages, pintures, escultures i gravats.  També presenta una selecció d’una trentena de documents, que inclou correspodènica enviada a Picasso per Dalí i Gala.

A la imatge el cartell de l’exposició.

A la Biblioteca d’Humanitats trobareu bibliografia sobre:

Dalí

Picasso


This entry was posted on Dimecres, 27 Maig, 2015 at 18:00 and is filed under Art del segle XX. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.