Mai 20 2015

Paisatges sevillans

Posted in Art del segle XIX, Art del segle XVI, Art del segle XVII, Art del segle XVIII per Ana Escañuela Barradas |

paisaje-museo-bbaa-sevilla-621x311

El Museo de Bellas Artes de Sevilla presenta una selecció de 34 pintures de la seva col·lecció a través de les quals analitza l’evolució de la pintura de paisatges des del segle XV. Algunes d’aquestes obres no s’exposen de forma permanent i algunes fins i tot s’exposen ara per primer cop.

A les diferents seccions de l’exposició es presenten obres que van des d’obres europees l’Edat Mitjana fins a l’escola flamenca del segle XVII, obres espanyoles sobretot del segle XIX i, finalment, imatges de la mateixa ciutat de Sevilla.

A la imatge,’Vista de Sevilla’, de Nicolás Jiménez Alpériz.

A la Biblioteca d’Humanitats trobareu bibliografia sobre pintura de paisatges.


This entry was posted on Dimecres, 20 Maig, 2015 at 16:39 and is filed under Art del segle XIX, Art del segle XVI, Art del segle XVII, Art del segle XVIII. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.