Oct 21 2014

Campanya de crowdfunding a Verkami per produir el documental “El llegat de Viladomat a Mataró: El conjunt dels Dolors”

Posted in Art del segle XVIII per Ana Escañuela Barradas |

AV WEB cat-03El passat 1 d’octubre va començar la campanya per trobar el finançament necessari per produir el documental “El llegat de Viladomat a Mataró: El conjunt dels Dolors”, un projecte de Batecs Produccions que té com a objectiu donar a conèixer i posar en valor el conjunt pict ric més important de la Catalunya del S. XVIII. El documental, que també traçarà el perfil del pintor, explicarà en profunditat la hist ria d’aquesta obra catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

Redes_El Conjunt dels DolorsAquesta campanya té com a objectiu recaptar 12.000 euros, que es destinaran a finançar els costos de producció i els mitjans tècnics necessaris per garantir un documental d’alta qualitat. L’enllaç a la campanya a Verkami és el següent: http://vkm.is/Viladomat

En aquests moments la fase de recerca documental i preproducció està finalitzada en un 90%. Tots els costos fins ara han estat assumits per l’equip de producció. Per el projecte té uns costos ineludibles que cal cobrir (equipament tècnic de fotografia i il·luminació, so, enregistrament, edició, veu en off, producció i postproducció) per als quals és necessari trobar una font de finançament. Per aix busquem el suport i la implicació de mecenes que ens ajudin a fer-lo realitat.

El documental “El llegat de Viladomat a Mataró: El conjunt dels Dolors” està produït per Cayetana Sanz (Batecs Produccions) i dirigit per Marco Zouvek, i tindrà la força en els testimonis dels principals agents implicats en la conservació i estudi d’aquesta obra clau del barroc català.

L’audiovisual comptarà amb les intervencions del principal estudiós de l’obra de Viladomat, el doctor Francesc Miralpeix; de la directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC), Àngels Solé; de la presidenta de l’Associació de Muse legs de Catalunya i directora del Museu d’Art de Girona, Carme Clusellas; del director del Museu de Mataró, Carles Marfà; i del director del Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró, Nicolau Guanyabens, entre d’altres.

El projecte fins ara no ha rebut cap ajut econ mic ni financer tot i que compta en la difusió amb el suport de diverses entitats i institucions: Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró, Parr quia de Santa Maria de Mataró, Museu de Mataró-Ajuntament de Mataró, Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya-Departament de Cultura de la Generalitat, Associació de Muse legs de Catalunya, Museu d’Art de Girona, m1tv, Fundació TecnoCampus, Comissió del Tricentenari (1714-2014) i Trivium Gestió Cultural.

Per donar a conèixer el projecte hem produït un teaser del documental i un petit clip que us convidem a veure i compartir:

Teaser: http://vimeo.com/101871445

Clip de promoció: https://vimeo.com/106144240

Blog: http://documentalelconjuntdelsdolors.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/batecsproduccions

Twitter: https://twitter.com/batecsdocs

Més informació

Comunicació i Mitjans:

Judith Vives

juvives@gmail.com

637 855 633

Producció documental:

Cayetana Sanz (Batecs produccions)

http://batecsproduccions.com

infobatecsproduccions@gmail.com

659 796 298

(text de Batecs produccions)


This entry was posted on Dimarts, 21 Octubre, 2014 at 8:38 and is filed under Art del segle XVIII. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.