Set 29 2014

Una mirada al 1700

Posted in Art del segle XVIII per Ana Escañuela Barradas |

mares-1700Una mirada al 1700. A partir dels gravats de la col·lecció Gelonch Viladegut és el títol de l’exposició que el Museu Frederic Marés ha organitzat per a aquests mesos.

A partir del diàleg entre els gravats d’aquesta època de la col·lecció d’Antoni Gelonch Viladegut i, de l’altra, les col·leccionsdel Museu Frederic Marès (de les quals s’han seleccionat algunes obres del fons escultòric i altres objectes setcentistes), l’exposició ofereix conjunt d’imatges sobre la Catalunya de començament del segle XVIII.

L’exposició està estructurada en cinc àmbits: imatges del poder, el territori, la guerra, la vida quotidiana i la devoció.

Fins el 2 de novembre 2014.

També podeu visitar la web de la Col·lecció Gelonch Viladegut.


This entry was posted on Dilluns, 29 Setembre, 2014 at 9:03 and is filed under Art del segle XVIII. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.