Jul 09 2014

L’art de la tapa

Posted in Art del segle XXI per Ana Escañuela Barradas |

tapasEl vincle entre gastronomia i disseny és el punt central de l’exposició Tapas. Spanish Design for Food. El disseny s’ha aplicat no només als utensilis necessaries per menjar, sinó també a la preparació i a la presentació dels aliments.

Les tapes en són un exemple, i és per això que a través de les tapes l’exposició fa un recorregut pels àmbits de la cuina, la taula, el menjar i els vins, veient-los a través de la tradició, la gastronomia, el disseny, la ciència, l’art i la innovació.

Aquesta exposició itinerant ha de passar per Toronto, Liubliana, Mèxic i Sao Paulo.

A la imatge, el cartell de l’exposició.

A les biblioteques UAB trobareu bibliografia sobre alguns temes relacionats:

Aliments en l’art

Pintura de natures mortes

 

 

 


This entry was posted on Dimecres, 9 Juliol, 2014 at 8:43 and is filed under Art del segle XXI. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.