Jun 11 2014

Veronese a Londres

Posted in Art del segle XVI per Ana Escañuela Barradas |

veronese

La National Gallery de Londres ha tingut un convidat excepcional durat aquesta primavera: Paolo Caliari, més conegut com a Veronese. Una cinquantena de pintures que formen la col·lecció més important d’obres de l’artista de Verona que s’havia vist fins ara al Regne Unit, arribades des de diferents llocs del planeta.

Una oportunitat única que s’acaba el dia 15 de juny.

A la imatge, el cartell de l’exposició.

A les biblioteques UAB trobareu bibliografia sobre Veronese.

 


This entry was posted on Dimecres, 11 Juny, 2014 at 14:34 and is filed under Art del segle XVI. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.