Abr 03 2014

Exposició dedicada a El Greco a la Biblioteca d’Humanitats

Posted in Art del segle XVI, Art del segle XVII per Ana Escañuela Barradas |

santjoan

El Greco (1541-1614)

 

Amb motiu de l’aniversari de la mort de Doménikos Theotokópulos, El Greco, la Biblioteca d’Humanitats i el Departament d’Art i de Musicologia de la UAB han organitzat una exposició bibliogràfica dedicada a la figura d’aquest artista universal.

A més, us presentem un web que dóna accés als documents que la Biblioteca té sobre el Greco i sobre l’art de la seva època.

http://pagines.uab.cat/greco


This entry was posted on Dijous, 3 Abril, 2014 at 14:23 and is filed under Art del segle XVI, Art del segle XVII. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.