Set 16 2013

Leonardo da Vinci: The Mechanics of Man

Posted in Art del segle XVI per Ana Escañuela Barradas |

LEO_microsite

Leonardo da Vinci és reconegut per tothom com un dels més grans artistes del Renaixement, però també va ser també un pioner en el coneixement de l’anatomia humana.

L’exposició Leonardo da Vinci: The Mechanics of Man mostra trenta fulls pertanyents als estudis anatòmics d’aquest savi. Els estudis daten dels anys 1510 i 1511, quan Leonardo va portar a terme unes vint autòpsies a la Universitat de Pàvia. La mostra utilitza les darreres tecnologies en l’àmbit mèdic, a més de simulacions per ordinador i el cinema en 3D.  Tot plegat, per mostrar la rellevància que la recerca anatòmica de Leonardo ha tingut fins els nostres dies.

A Londres, fins el 10 de novembre.

A les biblioteques UAB trobareu bibliografia sobre Leonardo da Vinci.


This entry was posted on Dilluns, 16 Setembre, 2013 at 17:26 and is filed under Art del segle XVI. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.