Des 14 2012

Els darrers treballs de Richard Hamilton

Posted in Art del segle XX, Art del segle XXI per Ana Escañuela Barradas |

Fins l’any passat, en què va morir als 89 anys d’edat, Richard Hamilton va estar treballant en aquesta gran exposició d’obres realitzades expressament per a la National Gallery. La mostra inclou treballs que no s’han vist abans i a través dels quals es poden descobrir les característiques que l’han marcat durant els darrers anys, com el seu personal punt de vista sobre d’espai i la perspectiva renaixentistes o el seu us de la informàtica, tan particular i innovador.

Richard Hamilton. The Late Works. National Gallery de Londres, fins el 13 de gener de 2013.

A la imatge, el cartell de l’exposició.

A les biblioteques UAB trobareu bibliografia sobre Richard Hamilton.


This entry was posted on Divendres, 14 Desembre, 2012 at 14:01 and is filed under Art del segle XX, Art del segle XXI. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.