Nov 20 2012

Del Renaixement a Goya: gravats i dibuixos d’Espanya

Posted in Art del segle XIX, Art del segle XVI, Art del segle XVII, Art del segle XVIII per Ana Escañuela Barradas |

Aquesta exposició presenta per primera vegada gravats i dibuixos dels artistes més importants de tota Europa que van treballar a l’Espanya dels segles XVI, XVII, XVIII i part del XIX.

L’exposició compta amb 150 treballs en un recorregut  que inclou artistes del segle XVI com l’italià Federico Zuccaro o Alonso Berruguete i que passa per artistes com Velázquez, Alonso Cano, Murillo, Pacheco, Zurbarán o Ribera, fins arribar al mateix Goya, entre els quals destaquen els assajos previs de pintures que avui dia es poden contemplar al Museo del Prado o a la National Gallery de Londres.

L’exposició es pot visitar al British Museum fins el 13 de gener de 2013.

A les biblioteques UAB trobareu bibliografia sobre: gravats espanyols, dibuix espanyol

Imatge, Cap d’un monjo de Francisco de Zurbarán (1598–1664)


This entry was posted on Dimarts, 20 Novembre, 2012 at 12:43 and is filed under Art del segle XIX, Art del segle XVI, Art del segle XVII, Art del segle XVIII. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.