Des 21 2011

La mesura del temps

Posted in Art del segle XIX, Art del segle XVIII per Ana Escañuela Barradas |

L’exposició La medida del tiempo presenta un conjunt de rellotges que formen part de les Col·leccions Reials. Es tracta de més d’una cinquantena de peces que van ser adquirides durant el segle XVIII pels primers Borbons. Aquests rellotges són en realitat autèntiques escultures en or, bronze, marbre, porcellana o fusta.

La col·lecció de rellotges de les Col·leccions Reials està composada en realitat per unes 700 peces i és una de les més importants del món. Per aquesta exposició s’han traslladat exemplars provinents del Palacio de Oriente, de l’Almudaina, de la Granja de San Idelfonso, de Palau d’Aranjuez o de El Pardo.

L’exposició s’estructura en quatre seccions, cadascuna amb el nom d’un borbó: Felip V, Ferran VI, Carles II i Carles IV.

L’exposició es podrà visitar al Palacio Real de Madrid, fins el 15 de gener de 2012.

A la imatge el cartell de la mostra.

A les biblioteques UAB trobareu bibliografia sobre Rellotges


This entry was posted on Dimecres, 21 Desembre, 2011 at 18:23 and is filed under Art del segle XIX, Art del segle XVIII. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.