Nov 14 2011

Miniatures al Prado

Posted in Art del segle XIX, Art del segle XVI, Art del segle XVII, Art del segle XVIII per Ana Escañuela Barradas |

La miniatura va ser un gènere pictòric en si mateix, amb tècniques i suports diferents. Els museus no les exhibeixen habitualment a causa de les delicades condicions de conservació que requereixen aquestes peces.

El Museo del Prado ofereix la possibilitat de gaudir d’aquest gènere en dues vitrines diferents, en les quals es poden contemplar miniatures realitzades per artistes poc coneguts i alguns d’anònims ( a més d’un petit retrat signat per Goya) d’entre els segles XVI i XIX. Es tracta d’un conjunt de trenta sis miniatures i tres petits retrats.

L’exposició Las miniaturas en el Museo del Prado es podrà veure fins el 26 de febrer de 2012.

A la imatge, una miniatura de Charles Guillaume Alexandre Bourgeois.

A les biblioteques UAB trobareu bibliografia sobre:

Retrats en miniatura

Pintura de retrats


This entry was posted on Dilluns, 14 Novembre, 2011 at 16:45 and is filed under Art del segle XIX, Art del segle XVI, Art del segle XVII, Art del segle XVIII. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.