nov. 21 2016

Lectura de tesi d’Anna Mirga-Kruszelnicka

Posted in Tesis by F. Xavier Beltrán Montosa |

Divendres 25 de novembre a les 10:30 h. tindrà lloc, a la Sala de Juntes de la Facultat de Filosofia i Lletres, la lectura de la tesi de Doctorat en Antropologia Social i Cultural “Les associacions són l’única cosa que tenim. Estudi comparatiu del moviment associatiu gitano i mobilització ètnica a Espanya i Colòmbia“, a càrrec d’Anna Mirga-Kruszelnicka.

La tesi ha estat dirigida per Sílvia Carrasco Pons i Balint Abel Beremenyi.

 

Informació extreta del Dept. d’Antropologia Social i Cultural


This entry was posted on dilluns, 21 novembre, 2016 at 11:58 and is filed under Tesis. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.