Gen 10 2014

Tradicionàrius 2014

Posted in Música folklòrica by F. Xavier Beltrán Montosa |

tradiAvui s’inaugura la XXVII edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius que organitza activitats fins al proper 11 d’abril de 2014.

“Prenem un flascó de vi i bevem entre les flors dels testos d’una eixida. Prenem estris per xerrar, ballar i cantar: bombos i ferrets, guitarrons i clarinets, acordions i xiulets. I la veu, les veus. Per fer-vos veure que no cal gaire res per ser feliç i que la Festa, grossa o petita, es fa cos a cos. Vallesans profunds remenen el repertori dels diatònics del País bellugant els malucs per encomanar-vos-ho.

Veniu a la Festa!”

A més, a les biblioteques UAB trobareu més informació sobre

Música folklòrica / Tradicionàrius

 

Trobareu més informació aquí, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Divendres, 10 Gener, 2014 at 14:06 and is filed under Música folklòrica. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.