Nov 29 2013

Llegendes indígenes brasileres

Posted in Música folklòrica by F. Xavier Beltrán Montosa |

Anna.Ly.apaisada.webDilluns 9 de desembre se celebra “Històries del poble del bosc”, llegendes indígenes brasileres, a la seu de Casa Amèrica Catalunya.

Anna Ly, cantant, compositora, escriptora i actriu brasilera, ofereix Històries del poble del bosc, espectacle de llegendes indígenes brasileres amb utilització dels llenguatges oral, musical i escènic.

A la sessió, Anna Ly narra històries sobre la creació del món, la fauna i la flora, els astres i les estrelles, els herois mítics i els déu, segons l’òptica de les comunitats mil·lenàries, un dels pilars en la formació del poble brasiler .

Espectacle en castellà i portuguès adreçat a un públic familiar.

Trobareu més informació al web de Casa Amèrica Catalunya, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Divendres, 29 Novembre, 2013 at 14:44 and is filed under Música folklòrica. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.