febr. 16 2012

Publicar amb Springer, taller per a docents i investigadors

Posted in General, Informacions Biblioteca by Ana Escañuela Barradas |

El Servei de Biblioteques el convida a participar en el Taller d’autors: Publicar amb Springer que es portarà a terme en el lloc i data indicats a continuació:

Lloc: Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació. Edifici I
Data: Divendres 2 de març a les 9:30h
Duració: Entre 1:30h i 1:45h

Aquest taller té com a objectiu informar i donar resposta als posibles dubtes de tots els assistents interessats en publicar articles de revista i/o llibres, en una editorial de reconegut prestigi internacional com és Springer (SpringerSpringerLink)
La presentació, que es farà en castellà, anirà a càrrec de la Sra. Natalie Jacobs. Amb una àmplia experiència editorial, Natalie Jacobs estarà encantada d’atendre els seus dubtes i li exposarà els diferents recursos que Springer posa a disposició dels autors des de l’inici de la seva carrera.

Per assistir a l’acte és imprescindible confirmar la seva assistència a través del correu-e: Anna.Lopo@uab.cat abans del dilluns 27 de febrer.

Es prega máxima puntualitat.


This entry was posted on dijous, 16 febrer, 2012 at 12:58 and is filed under General, Informacions Biblioteca. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.