Gen 20 2012

Tradicionàrius 2012

Posted in Música folklòrica by F. Xavier Beltrán Montosa |

Tradicionàrius 2012 celebra enguany la seva 25a edició i ho farà vestit amb les seves millors gales! Com cada any, durant els mesos de gener, febrer i març podrem refugiar-nos de les nits més fredes ballant i escoltant els millors grups de música d’arrel d’aquí i d’allà.

Del 13 de gener al 30 de març grups veterans i novells, tallers, activitats, exposicions, balls i nous formats de concert s’agrupen en un gran cartell per celebrar que aquests 25 anys de difusió de la nostra música!

 

Trobareu més informació aquí

A més, a les biblioteques UAB trobareu més informació sobre

Música folklòrica / Tradicionàrius

 

Imatge: logo extret del web www.tradicionarius.com


This entry was posted on Divendres, 20 Gener, 2012 at 14:49 and is filed under Música folklòrica. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.