Des 14 2011

Marees internes a Casa Amèrica

Posted in Música folklòrica by F. Xavier Beltrán Montosa |

Dimecres 21 de desembre a les 20 h., a la seu de Casa Amèrica Catalunya (c/ Còrsega, 299. Barcelona) té lloc Marees internes, on el músic de Guinea Bissau, MÛ, i la ballarina colombiana Carolina García posen música i dansen envers un conte de la tradició popular africana.

Amb els sons de la ngombi, l’arpa africana de 25 cordes, tot acompanyada de moviments afrocaribenys, paraula, música i dansa s’uneixen per narrar un camí d’anada i tornada. Com els vaivens i canvis de la mar, com l’aigua que mai para de córrer, aquesta escenificació posa de manifest les pròpies marees internes.

Trobareu més informació al web de Casa Amèrica, d’on hem extret la imatge


This entry was posted on Dimecres, 14 Desembre, 2011 at 10:12 and is filed under Música folklòrica. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.