Des 22 2009

Per estar al dia, nou apartat del bloc

Posted in Novetats BH Antropologia by F. Xavier Beltrán Montosa |

al diaA partir d’avui podeu trobar, a la columna de la dreta d’aquest bloc, l’enllaç Per estar al dia, on us oferim un recull de les darreres notícies aparegudes en diferents institucions, associacions i publicacions especialitzades en Antropologia i matèries afins.

Es tracta d’un recull de fonts RSS, fet amb el programa netvibes, de diferents pàgines web representatives agrupades amb les següents seccions: Generals (com ara l’Institut Català d’Antropologia), Dones (amb el CCD Francesca Bonnemaison…), Migracions (amb el CIDOB…), Blogs personals (amb el de Manuel Delgado…), Cultures llunyanes (amb Casa Àsia…) i Llibres (amb diferents webs de llibreries especialitzades).

El principal avantatge d’aquesta eina és que us permet estar al dia, amb un sol click, de les novetats d’un gran conjunt d’associacions i institucions especialitzades.

Desitgem que sigui una eina útil i fàcil d’utilitzar.

Com sempre, esperem els vostres comentaris i suggeriments


This entry was posted on Dimarts, 22 Desembre, 2009 at 15:14 and is filed under Novetats BH Antropologia. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.