BCS

Biblioteca de Ciències Socials

oct 01 2015

Publicació “Ya nada será lo mismo” del grup de recerca IGOPnet

ClipboarddefinitiuUs volem presentar la publicació “Ya nada será lo mismo : los efectos del cambio tecnológico en la política, los partidos y el activismo juvenil” dirigida pel catedràtic de la UAB Joan Subirats.

És el resultat d’un procés de recerca del grup IGOPnet sobre les relacions entre joves, Internet i política. IGOPnet pertany a l’IGOP, Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB.

L’estudi està finançat pel centre Reina Sofia d’Adolescència i Joventut, CRSAJ.

L’objectiu del llibre ha estat explorar com la irrupció d’Internet en la realitat quotidiana dels joves i d’altres col·lectius, ha incidit en les seves formes de relacionar-se i actuar i ha generat una altra manera d’entendre i fer la política, esdevenint un espai de debat i acció participada sobre problemes comuns.

Us podeu descarregar gratuïtament aquesta publicació en el següent enllaç.

 


No hi ha comentaris

set 25 2015

Sessió d’anàlisi dels resultats a les eleccions catalanes

El proper dimecres 30 de setembre tindrà lloc una sessió d’anàlisi dels resultats electorals a les eleccions catalanes organitzada pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya conjuntament amb l’Institut de Ciències Polítiques i Socials, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la UAB i el Consell de l’Advocacia Catalana.

La presentació i moderació de l’acte anirà a càrrec de Joan Marcet, professor de dret constitucional a la UAB i director de l’ICPS. I la taula rodona tindrà com a ponents a Astrid Barrio, professora de ciència política a la Universitat de València; Joan Botella, degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB; Salvador Cardús, professor titular de sociologia a la UAB, i Claudia Cucchiarato, periodista i corresponsal a Barcelona per diversos mitjans italians.

 

La sessió tindrà lloc a l’Auditori del Pati Manning, al carrer Montalegre 7 (Barcelona) a les 18:30h.

L’entrada és lliure i gratuïta, però cal inscripció prèvia. Us deixem l’enllaç a la pàgina del Col·legi on podreu trobar la butlleta d’inscripció.

http://www.icps.cat/fd-inscripcio/eleccions-catalunya-2015


No hi ha comentaris

set 22 2015

Els més prestats del curs 2014-2015

Posted in bibliografia, Biblioteca de Ciències Socials, catàlegs, llibres, préstec, revistes by Biblioteca de Ciències Socials |
Com solem fer cada any us presentem una selecció del rànquing dels documents més prestats durant el darrer curs acadèmic (2014-2015) a la Biblioteca de Ciències Socials de la UAB, ordenats segons el nombre de préstecs:
Monografies

Revistes (paper i a banda dels diaris com Expansión, Cinco días, Financial Times):

DVD’s

 

Des de tot el personal de la Biblioteca de Ciències Socials us agraïm el bon ús dels nostres serveis. Estem a la vostra disposició!!


No hi ha comentaris

set 17 2015

Nova guia: “Treballs de fi de grau i drets d’autor”

Posted in Biblioteques UAB, guies by Teresa Flix |

El Servei de Biblioteques de la UAB ha elaborat una guia adreçada als estudiants que han de fer el Treball de Fi de Grau amb l’objectiu d’oferir informació necessària en matèria de Propietat Intel·lectual. També tracta aspectes sobre l’Accés Obert, de cara al lliurament del Treball de Fi de Grau al Dipòsit Digital de Documents de la UAB.
La guia està disponible en versió digital i està adaptada a la consulta a través de diferents dispositius: mòbils, tauletes i ordinadors de sobretaula.
Podeu consultar la guia a la URL: http://www.bib.uab.cat/tfgdrets
 
TFGIDA
 


No hi ha comentaris

Next »