BCS

Biblioteca de Ciències Socials

nov 26 2015

Per un euro, un llibre

Posted in Biblioteques UAB, llibres by Teresa Flix |

De l’1 al 10 de desembre, a la Biblioteca d’Humanitats, de Ciències Socials, de Veterinària i de Medicina (Campus i Vall d’Hebron) trobareu una parada amb llibres i revistes que us podreu emportar a canvi d’un donatiu d’1 € per exemplar.

Enguany els fons recaptats s’adreçaran a incrementar fons documentals necessaris per a la docència i recerca, i la millora de les prestacions dels serveis bibliotecaris.

En el cas de la nostra biblioteca trobareu la parada, amb els llibres i revistes, entrant per la planta 0 de la biblioteca, just davant del taulell de préstec i d’informació bibliogràfica.

Moltes gràcies per la vostra participació!

 
euronov15,1
 


No hi ha comentaris

nov 24 2015

Exposició sobre els darrers premis Nobel d’Economia

El proper 26 de novembre a les 12’15 h. a la Sala d’Actes de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB hi haurà una conferència a càrrec del professor Dr. Xavier Ramos Morilla sobre Angus Deaton, Premi Nobel d’Economia d’enguany.

A l’economista Angus Deaton, de la Universitat de Princeton, li ha estat concedit l’esmentat premi Nobel per la seva anàlisi sobre el consum, la pobresa i el benestar.

A propòsit de l’esmentada conferència, a la Biblioteca de Ciències Socials, hem elaborat una pàgina web i una exposició bibliogràfica presencial, situada a l’entrada de la biblioteca per la planta 0, al voltant dels Nobel d’Economia dels últims tres anys.

Aquesta exposició dóna continuïtat a una altra exposició sobre els Nobel d’Economia del 2006-2012.
 
nobels_eco_2015
 


No hi ha comentaris

nov 19 2015

Patents, copyright i propietat industrial

Posted in accés obert, congressos i jornades, drets d'autor, emprenedoria, propietat intel·lectual by Biblioteca de Ciències Socials |

Ens plau comunicar-vos que el proper 26 de novembre d’enguany l’Associació Amics de la UABjornada presenta la Jornada Patents, copyright i propietat industrial, amb la intervenció de Júlia Palma Sanchez, responsable en Promoció i Emprenedoria del PRUAB (Parc de Recerca de la UAB), Xavier Vallvé Sanchez, cap de l’Oficina de Valorització i Patents de la UAB i Agent Europeu de Patents qualificat. Moderat per Lluís Bogunyà, membre de la Junta Executiva de l’Associació d’Amics de la UAB.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí (carrer d’Aribau, 5, Rubí) a les 19 h.

Donada la importància actual del tema sobretot en el món de la investigació, l’emprenedoria i la publicació, des de la Biblioteca de Ciències Socials us animem a assistir-hi!

 


No hi ha comentaris

nov 18 2015

Dossier crisi refugiats

dossier_crisi_refugiats_publication_fullEl Barcelona Centre for Internacional Affairs (CIDOB) ha elaborat un dossier dedicat a la crisi dels refugiats que arriben a Europa.

L’agència de l’ONU pels refugiats (ACNUR) estima que avui hi ha 59.2 milions de desplaçats forçosos al món. Cada dia, 42.500 persones es veuen obligades a fugir de les seves cases perquè la seva vida corre perill.

El cas dels refugiats sirians és el que ha atret més atenció, tant pel dramatisme de les imatges com per la magnitud dels fluxos que estan arribant al cor d’Europa.

Tot i que els països de la Unió Europea no són els que estan acollint el nombre més important d’immigrants s’ha evidenciat que hi ha una incapacitat per fer front a aquesta crisi humanitària.

Els continguts de l’informe són:

Podeu accedir al dossier complet en aquest enllaç.
 


No hi ha comentaris

Next »