BCS

Biblioteca de Ciències Socials

febr. 20 2017

Exposició de la Biblioteca de Ciències Socials sobre la producció científica de la Red Incasi

Posted in Biblioteca de Ciències Socials, ciències socials, exposicions, sociologia by Biblioteca de Ciències Socials |

En el context del projecte europeu INCASI (International Network for Comparative Analysis of Social Inequalities, http://incasi.uab.es) i amb motiu de la celebració de la reunió anual de la xarxa de 19 universitats europees i llatinoamericanes vinculades al projecte, la Biblioteca de Ciències Socials organitza una exposició sobre la seva activitat i producció científica.
El proper dijous 23 de febrer a les 12:00 s’inaugurarà i s’estendrà fins a mitjan de març. La podeu consultar a l’adreça http://www.bib.uab.cat/socials/exposicions/incasi/.
Amb aquest motiu s’ha organitzat la presentació de quatre llibres recentment publicats. Podeu consultar informació completa de les presentacions i els llibres en aquest enllaç.

A gran trets dir que el dia de la inauguració, dijous 23 de febrer de 2017 a les 12 h.es presenten:

 • Y sin embargo se mueve… : estratificación social y movilidad intergeneracional de clase en América Latina., de Marcelo Boado i Patricio Solís.
 • Hora de balance : proceso de acumulación, mercado de trabajo y bienestar : Argentina, 2002-2014. d’Agustín Salvia i Javier Lindenboim.

I el dijous 9 de març de 2017 a les 12 h. es presenten:


No hi ha comentaris

febr. 16 2017

Nova guia: Com imprimir des de les biblioteques UAB

Posted in Biblioteques UAB, guies, infografies, serveis by Biblioteca de Ciències Socials |

Ja podeu consultar una nova guia de com imprimir des de les biblioteques UAB.

Us pot ser molt útil per tenir una visió molt detallada de com imprimir, fotocopiar i escanejar. Està disponible en català,  castellà i anglès.

Hi ha dos sistemes d’impressió:

 • Auto-impressió UAB. Permet enviar a imprimir documents des de qualsevol dispositiu o des dels ordinadors de les biblioteques amb NIU i paraula de pas i recuperar-ho a qualsevol impressora multifuncional del Campus Bellaterrra i el Campus Sabadell.
 • Impressores amb targeta Canon o monedes. Permet imprimir en aquestes impressores des de qualsevol ordinador de les biblioteques UAB seleccionant la impressora de la biblioteca on volgueu enviar els documents.

També podeu consultar una infografia amb instruccions per conèixer com accedir al correu institucional de la UAB, com generar el NIU (Número d’Identificació Universitària) i paraula de pas. Disponible  en català, castellà  i anglès.

 Fotografia d'una impressora


No hi ha comentaris

febr. 06 2017

Guerra o utopia: conferència de l’activista polític Srecko Horvat al CCCB

Posted in ciències polítiques, Conferències, història by Yolanda Caldeiro |

Dins del cicle ” Vella Europa, noves utopies”, el proper dilluns 13 de febrer el croata Srecko Korvat (Osijek, Croàcia, 1983), una de les veus més destacades de la seva generació, parlarà al CCCB sobre els canvis radicals que viu Europa. Amb les eleccions franceses, holandeses i alemanyes, l’any 2017 sembla que serà decisiu. En aquesta conferència, Srećko Horvat oferirà una panoràmica sobre els possibles futurs d’Europa.

Foto de Petar Marković

Foto de Petar Marković

Horvat ha escrit sobre l’actualitat política a Europa i col·labora amb els seus articles a mitjans com ara The Guardian, Al Jazeera o Newsweek. Ha publicat deu llibres, que han estat traduïts a més de 15 idiomes.

La conferència serà a les 18.30 i l’entrada és lliure. Us deixem l’enllaç al web del CCCB.


No hi ha comentaris

gen. 30 2017

Seminari per autors de Wiley en l’àmbit de les Humanitats i les Ciències Socials

Posted in accés obert, ciències socials, humanitats, índex d'impacte, seminaris by Biblioteca de Ciències Socials |

El proper 7 de febrer la Biblioteca d’Humanitats organitza un seminari destinat a tots els investigadors, professors i doctorands de l’àmbit de les Humanitats i les Ciències Socials. Aquest seminari serà impartit per Erin Osborne-Martin, Senior Commissioning Editor for Social Sciences & Humanities, representant d’una de les editorials més prestigioses dins l’àmbit de la recerca:Wiley, on es tractaran temes relacionats amb la publicació en revistes amb impacte o l’accés obert a la recerca.Cartell del seminari
El seminari s’impartirà en anglès, a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres (Edifici B).

Programa del seminari:

  • 11:00 Welcome
  • 11:10 Writing great papers in high impact journals — An Introduction for Researchers
  • 12:20 Coffee Break
  • 12:40 Open Access – What are my options?
  • 13:10 How to publish a Book— An Introduction for Researchers Questions
  • 13:30 Altmetrics

  • 13: 45 Questions

Per assistir al Seminari és imprescindible realitzar la inscripció.

 


No hi ha comentaris

Next »