BCS

Biblioteca de Ciències Socials

set. 28 2016

Fons bibliogràfics de turisme i prevenció

Des del curs passat els fons bibliogràfics necessaris per cobrir les necessitats de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH) i de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) s’adquireixen i es dipositen a la nostra Biblioteca en virtut d’un conveni signat el 2015 entre la UAB i la Fundació UAB.

Pel que fa als fons bibliogràfics antics que tenien a l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH) s’han acabat d’incorporar al nostre fons. Es tracta d’obres especialitzades en el sector turístic i hoteler. Una part de la col·lecció, integrada sobretot per guies de viatge, llibres i receptes de cuina, enologia, pastisseria, alimentació i nutrició s’ha instal·lat en un espai diferenciat amb un topogràfic especial a la Sala de Revistes (Planta 0) i la resta d’exemplars s’han integrat entre la resta de títols de la biblioteca en el seu lloc corresponent segons la matèria.

El mateix passa amb els fons bibliogràfics de l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) que estan integrats entre els fons de la nostra biblioteca, en el seu apartat corresponent dins la matèria de dret.
 

turisme
 

epsi
 


No hi ha comentaris

set. 23 2016

Les Biblioteques UAB a Instagram

Posted in Biblioteques UAB, Instagram, xarxes socials by Teresa Flix |

Aquesta setmana us comunicàvem que ja disposem de WhatsApp com a eina de comunicació directa amb vosaltres, avui us presentem el nou compte a Instagram de les biblioteques de la UAB.

Instagram és la xarxa social que permet compartir imatges i vídeos, amb una durada màxima de 15 segons. L’aplicació permet als usuaris fer fotografies, aplicar filtres i marcs si es desitja i, finalment, mostrar-les a les seves amistats o seguidors, ja sigui a la mateixa plataforma o a diverses xarxes socials.

Ens trobareu a:

https://www.instagram.com/biblioteques_uab/

I amb les etiquetes #bibliotequesUAB #biblioteques #uniautonomabarcelona #UAB

Seguiu-nos i etiqueteu-nos a les fotos per així construir aquest canal entre tots!
 
instagrambib
 


No hi ha comentaris

set. 16 2016

Ara, WhatsApp a les Biblioteques UAB

Posted in Biblioteques UAB, WhatsApp by Teresa Flix |

A partir d’aquest mes de setembre les Biblioteques de la UAB us oferim la possibilitat que ens feu arribar les vostres consultes a través de WhatsApp: horaris, serveis, instal·lacions, equipaments, préstec i tot allò relacionat amb les biblioteques que necessiteu saber.

El número de telèfon és 619681146 i l’horari és de dilluns a divendres de 10 a 19h.

Així mateix, si envieu ALTA al 619681146 podreu rebre notícies i informacions d’última hora i novetats de les biblioteques. Podeu trobar tota la informació sobre aquest nou servei a la nostra pàgina web.
 

whatsApp_2


No hi ha comentaris

set. 02 2016

Vine a conèixer la teva biblioteca

Posted in Biblioteques UAB, cursos by Teresa Flix |

Cada inici de curs les biblioteques de la UAB programen unes sessions de formació on s’explica:

– Els serveis que s’ofereixen
– Com accedir als documents
– Què es pot treure en préstec
– A qui adreçar-se per resoldre dubtes

Consulteu el següent enllaç per a la inscripció i el calendari de les sessions.

Des de les biblioteques us donem la benvinguda i us animem a assistir a aquestes sessions que ben segur us ajudaran a conèixer millor la vostra biblioteca!
 

vineconeixerb,0
 


No hi ha comentaris

Next »