BCS

Biblioteca de Ciències Socials

set 16 2014

Les biblioteques UAB a l’entorn del 1714

Publicat a 1714, Biblioteques UAB, exposicions bibliogràfiques by Teresa Flix |

Les Biblioteques de la UAB, en concret la Biblioteca de Ciència i Tecnologia, la Biblioteca de Ciències Socials, la Biblioteca d’Humanitats i la Cartoteca, s’han volgut afegir a les diverses commemoracions que s’estan generant al voltant del Tricentenari de l’11 de setembre de 1714, presentant-vos una sèrie d’articles, recursos i eines bibliogràfiques que ajuden a conèixer el llegat d’una societat molt viva, comprendre el significat d’una desfeta i afavorir la reflexió sobre el nostre futur.

Per poder portar a terme aquesta exposició col·lectiva hem comptat amb l’estimable ajuda dels professors: Lluís Roura i Aulinas del Departament d’Història Moderna i Contemporània, Sebastià Solé i Cot del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques, Agustí Nieto-Galan del Centre d’Història de la Ciència, CEHIC, i Francesc Xavier Vall Solaz del Departament de Filologia Catalana, els quals han col·laborat amb diversos articles que trobareu en el portal web que hem realitzat: http://pagines.uab.cat/biblioteques1714 i que ens donen una visió del fets de 1714.

També hem comptat amb l’ajuda de SIBHIL·LA. Servei d’Informació Bibliogràfica i de Documentació d’Història, Llengua, Literatura i Art de Catalunya que han col·laborat amb una extensa bibliografia que ajudarà a l’usuari a trobar tot de recursos bibliogràfics sobre els fets de 1714.

Durant els mesos de setembre-octubre de 2014 trobareu exposicions bibliogràfiques a les vitrines expositores de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia, Biblioteca de Ciències Socials i Biblioteca d’Humanitats i Cartoteca General.

Exposició virtual
 


No hi ha comentaris

set 12 2014

Com dur a terme una campanya electoral municipal

Publicat a ciències polítiques, cursos i màsters, eleccions by Susana Ubach |

Logotip del cursEntre els dies 13 i 27 d’octubre s’impartirà el curs “Com dur a terme una campanya electoral municipal”.

Aquesta formació està organitzada pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i fixa la seva mirada en les properes eleccions municipals del 2015.

Segons els organitzadors : “L’actual context polític i l’emergència de nous instruments de comunicació política requereix de l’actualització dels recursos i les eines per a dur a terme una campanya efectiva i amb l’impacte esperat”.

L’objectiu del curs és aconseguir conèixer el procés de disseny de campanyes electorals municipals a través de les eines, recursos i tècniques que permetin el seu desenvolupament.

  • Formador: Antoni Biarnés, politòleg i director de l’Institut Àgora i professor del Màster en Assessorament d’Imatge i Consultoria Política de la Universitat Camilo José Cela
  • Data: entre els dies 13 i 27 d’octubre de 2014, els dilluns de 17 a 20 h.
  • Data límit d’inscripció: 6 d’octubre de 2014

Podeu consultar tota la informació en el següent enllaç.


No hi ha comentaris

set 04 2014

Comencem un nou curs

Desitgem que hagueu tingut un bon estiu. Ja hem tornat de vacances i ben aviat tornareu a tenir en aquest bloc notícies relacionades amb el món de la sociologia i les ciències polítiques.

Aquest mes comença el nou curs acadèmic 2014/15, i a començaments de cada curs les Biblioteques de la UAB programen les sessions gratuïtes “Vine a conèixer la teva biblioteca” on s’explica els serveis que ofereixen, com accedir als documents, què es pot treure en préstec i a on adreçar-se per resoldre dubtes, entre d’altres qüestions.

Si us interessa també us podeu inscriure als cursos especialitzats per conèixer estratègies de cerca o com trobar recursos o fonts d’informació en una matèria determinada.

Per a més informació i inscripció consulteu el següent enllaç: www.bib.uab.cat/formacio

Benvinguts/des de nou a aquest espai i us animem a participar en les diferents activitats que es realitzen a les Biblioteques de la UAB.

 


No hi ha comentaris

jul 28 2014

Tancat per vacances

Publicat a Biblioteca de Ciències Socials, horaris by Teresa Flix |

Tanquem aquest blog per vacances, però si voleu estar al dia del que passa en temes de polítiques i sociologia podeu consultar:

Els horaris de la Biblioteca durant el mes d’AGOST seran els següents:

Plantes 0 i-1:
Dia l estarà obert de 8.30 a 19.30 h. amb préstec de 9 a 19.30 h.
Del 4 al 22 estarà TANCAT i no hi haurà servei de préstec.
Del 25 al 29 estarà obert de 8.30 a 19.30 h. amb préstec de 9 a 19.30 h.

Plantes -2 i -3 (Sala d’Estudi UAB):
De l’1 al 24
estarà obert de 9 a 21 h. i a partir del 25 s’obrirà les 24 h del dia.
El dia 25 l’obertura serà a les 7 h.
ATENCIÓ! del 4 al 24 d’agost tot el servei de préstec estarà tancat

Podeu consultar l’horari de totes les biblioteques de la UAB accedint al següent enllaç.

Tornarem al setembre.
Que passeu un bon estiu!
DunesNamíbia 2


No hi ha comentaris

Següent »