BCS

Biblioteca de Ciències Socials

juny 21 2016

Sessió d’anàlisi dels resultats a les eleccions del 26J

El proper dimarts 28 de juny tindrà lloc una sessió d’anàlisi dels resultats electorals al Congrés dels Diputats i al Senat organitzada pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, conjuntament amb l’Institut de Ciències Polítiques i Socials.

La presentació i moderació de l’acte anirà a càrrec de Joan Marcet, director de l’ICPS, i hi intervindran Joan Botella, catedràtic de Ciència Política a la UAB; Maiol Roger, periodista i cap de política del Diari Ara, i Àstrid Barrio, professora de Ciència Política a la Universitat de València.

La sessió tindrà lloc a l’Auditori del Pati Manning, al carrer Montalegre 7  de Barcelona, a les 18:30h.

L’entrada és lliure i gratuïta, però cal inscripció prèvia.

 


No hi ha comentaris

juny 16 2016

ProQuest Social Sciences Premium Collection: nous títols de bases de dades al vostre abast

Aquest any 2016 la UAB ha subscrit el paquet de bases de dades de ProQuest Social Sciences Premium Collection, que amplia els títols que estan disponibles des de la plataforma de ProQuest. Des d’aquesta plataforma, que també ha millorat recentment la seva interfície, ja s’accedia a Abi-Inform, EconLit i ProQuest Central (paquet que es va subscriure el 2015), entre d’altres.

En concret amb la subscripció de la ProQuest Social Sciences Premium Collection podem accedir als següents nous títols del nostre àmbit de les ciències socials:

Us recomanem que consulteu les Libguides de ProQuest, on trobareu guies i manuals sobre tota la plataforma de ProQuest i el seu contingut, així com també programació de cursos en línia (Webinars) i alguns gravats. Concretament podeu consultar la guia: Encontrar datos de investigación en ciencias sociales.
 

social-sciences-product-featured
 


No hi ha comentaris

juny 10 2016

Ingrés de Jordi Maluquer de Motes a la Reial Acadèmia de Bones Lletres

Ahir 9 de juny Jordi Maluquer de Motes, catedràtic del Departament d’Economia i d’Història Econòmica de la UAB, va ingressar a la Reial Acadèmia de Bones Lletres, institució que va ser fundada el segle XVIII i es dedica principalment als estudis filològics i de literatura catalana.

Jordi Maluquer de Motes és expert en història econòmica i social de Catalunya i de les Antilles, va ser vicerector de recerca entre 1992 i 1994, és membre corresponsal de l’Acadèmia de Cuba i ha estat assessor econòmic de diverses administracions i va rebre el premi Joan Sardà Dexeus d’economia. Així mateix va ser codirector de l’obra Història econòmica de la Catalunya contemporània, director de l’obra Técnicas y tecnología en el desarrollo de la Cataluña contemporánea. Amb Borja De Riquer, va codirigir els dos darrers volums d’Historia de Cataluña, de Pierre Vilar.

El discurs d’ingrés que va llegir es titula: Literatura i economia: la narrativa de Narcís Oller a la intersecció, la contestació en nom de la institució la va efectuar Borja de Riquer, acadèmic numerari i catedràtic emèrit del Departament d’Història Moderna i Contemporània de la UAB.

Des de la Biblioteca de Ciències Socials donem l’enhorabona al professor Jordi Maluquer de Motes pel seu ingrés en tan prestigiosa institució.

 

Maluquer_definitiva

 


No hi ha comentaris

juny 07 2016

Préstec PUC durant l’estiu

Posted in Biblioteques UAB, préstec, PUC by Teresa Flix |

Fa uns dies us comunicàvem les dates de devolució dels documents de préstec durant l’estiu. Avui en aquest post us informem que el préstec PUC durant l’estiu estarà tancat des del 20 de juliol fins a l’1 de setembre, data en que es restablirà el servei.

El préstec consorciat (PUC) és un servei gratuït mitjançant el qual els usuaris de les biblioteques de les institucions membres del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), poden sol·licitar i tenir en préstec documents d’una altra biblioteca del Consorci.

Per a qualsevol pregunta o aclariment sobre aquest tema estem a la vostra disposició a la biblioteca.
 
Prestec_PUC
 


No hi ha comentaris

Next »