BCS

Biblioteca de Ciències Socials

abr 22 2015

Presentació del llibre “Productivity Accounting: The Economics of Business Performance” a la BCS

Publicat a Biblioteca de Ciències Socials, llibres by Teresa Flix |

La Biblioteca de Ciències Socials, en la seva tasca essencial de suport a la investigació i a la docència, ha endegat una nova línia d’actuació amb el nom de La UAB escriu… Llibres. Es tracta d’oferir un espai físic on presentar-los i una pàgina web on es recull tot el procés creatiu relacionat amb l’obra. D’aquesta manera col·labora en difondre les creacions d’aquells que han emprès la no sempre fàcil aventura d’escriure un llibre.
productivity_accounting_llibre_red

Emmarcat dins d’aquesta iniciativa es dedicarà un dels expositors de l’entrada principal, a partir del 23 d’abril, a la presentació del llibre Productivity Accounting: The Economics of Business Performance, publicat recentment per l’editorial Cambridge University Press, dels autors Emili Grifell-Tatjé, professor del Departament d’Empresa de la Facultat d’Economia i Empresa de la nostra universitat, i C.A. Knox Lovell, professor de la School of Economics de la University of Queensland (Austràlia).

També s’ha elaborat una pàgina web sobre el llibre on trobareu informació del seu contingut, també sobre els autors, diferents anècdotes produïdes durant el procés creatiu i bibliografia relacionada.

Esperem la vostra visita!

 


No hi ha comentaris

abr 20 2015

Per un euro, un llibre

Publicat a Biblioteques UAB, llibres by Teresa Flix |

Del 20 al 24 d’abril, a les biblioteques UAB, trobareu una parada amb llibres i revistes que us podreu emportar a canvi d’un donatiu d’1 € per exemplar.

Enguany els fons recaptats s’adreçaran a incrementar fons documentals necessaris per a la docència i recerca, i la millora dels serveis bibliotecaris.

Trobareu la parada de llibres a la planta 0 de la biblioteca.

Gràcies per la vostra participació!

solidariabril15,1

 


No hi ha comentaris

abr 16 2015

Cursos de Scopus

Publicat a Biblioteques UAB, cursos i màsters, Scopus by Teresa Flix |

Scopus és una important base de dades de referències bibliogràfiques i cites revisades per homòlegs d’arreu del món. Aquesta base de dades analitza autors, institucions i publicacions, és interessant per poder veure qui ens està citant i quantes cites ha rebut un determinat autor. És útil a l’hora de triar les revistes per veure en quines és més convenient publicar.

El proper dia 21 d’abril a les 16 hores farem un curs de Scopus a la Biblioteca de Ciències Socials si hi esteu interessats us hi podeu apuntar omplint el següent formulari .

També us adjuntem el calendari dels cursos de Formació de Scopus que es faran a les Biblioteques de la UAB fins a finals de curs.
 
scopus
 


No hi ha comentaris

abr 15 2015

Curs sobre “Administració Pública deliberativa”

Publicat a administració pública, cursos i màsters by Oriol Castells Prims |

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitza el proper mes de maig un curs sobre l’Administració Pública deliberativa. Aquest nou model d’administració inclou la participació com a estratègia de la seva actuació a diferència de la democràcia representativa i de la manera actual de fer política.
manifestació d'indignats a Barcelona
El punt de partida d’aquest curs serà la democràcia deliberativa com a eina de resolució de conflictes públics, i s’analitzarà el procés i la gestió interna dels processos participatius.

L’objectiu del curs és conèixer els elements necessaris per a desenvolupar processos de deliberació col·lectiva i diàleg social, a través de l’anàlisi de polítiques públiques que s’han portat a terme amb aquesta lògica.

Professor: Daniel Tarragó, sociòleg i consultor a Neòpolis
Dates: els dilluns 4 i 18 de maig
Horari: de 17.00 a 20.00h
Lloc: Carrer Roger de Llúria, 155-157, entsol 1a, 08037 Barcelona
Data límit inscripció: fins al dilluns 27 d’abril

Més informació i inscripcions


No hi ha comentaris

Següent »