BCS

Biblioteca de Ciències Socials

Abr 12 2016

Recursos

Posted in |

 

 
 
  

 Bases de dades

punt Aranzadi Bibliotecas. Legislació completa (estatal, autonòmica, foral i europea), codis legislatius i projectes de llei; jurisprudència, altres resolucions i consultes; doctrina, comentaris i bibliografia, sobretot de revistes Aranzadi. Inclou formularis.

punt Vlex Global. Legislació completa, codis i convenis col·lectius;  jurisprudència, altres resolucions i consultes;  doctrina i bibliografia; contractes i formularis; notícies. També conté informació jurídica internacional i per a diferents països del món.

punt La Ley Digital. Legislació completa, codis i convenis col·lectius; jurisprudència, altres resolucions i consultes; doctrina i bibliografia; contractes i formularis. Conté La Ley Doctrina, amb el  text complet de revistes i llibres de l’editorial La Ley.

punt Tirant on line. Legislació completa, codis convenis col·lectius; jurisprudència, altres resolucions i consultes; doctrina i bibliografia; contractes i formularis; dossiers i esquemes temàtics. També inclou informació jurídica internacional.

punt Consultor Jurídico. Legislació completa, codis, noves lleis i convenis col·lectius; jurisprudència, circulars i altres documents de la Fiscalia; doctrina i bibliografia; contractes i formularis; dossiers temàtics i vídeos amb entrevistes a juristes.

punt Checkpoint 90 – Fiscal – Laboral. Base de dades jurídica amb legislació fiscal i laboral,  internacional, europea, estatal i autonòmica, convenis  col·lectius de treball, jurisprudència, doctrina administrativa i d’autor,  supòsits pràctics, formularis, taules i esquemes

punt Westlaw International. Conté gairebé 23.000 fonts d’informació jurídica i pluridisciplinària de tipologia diversa: bases de dades, revistes, diaris, notícies, tractats, materials pràctics jurídics, informació empresarial i financera, etc.

punt Dispute settlements commentaries. Informes i documentació diversa (anàlisis i comentaris) sobre solucions de diferències de l’Organització Mundial de Comerç.

punt Legaltrac. Citacions d’articles d’unes 900 publicacions periòdiques jurídiques, especialment de països de tradició anglosaxona.

punt Portal legislativo del BOE. Portal jurídic que conté diverses bases de dades: Iberlex (amb legislació estatal, autonòmica i europea), text complet del BOE (Secció I des del 1960, Seccions Ii, III i V des des 1995), Gazeta (col·lecció històrica del BOE), sentències i autos del Tribunal Constitucional i diaris oficials autonòmics i provincials.

puntDerecho de la Unión Europea: Información y Recursos: portal de dret elaborat pel Centre de Documentació Europea de la UAB. La informació s’organitza en 4 grans àrees: Legislació, Procediment, Aplicació i Jurisprudència. També inclou un apartat de recursos amb bases de dades, estadístiques, glossaris, portals de la UE, vídeos, etc.

 

e-Recursos, llibres i revistes

trobador  Recursos digitals de dret
  Llibres digitals de dret
  Revistes digitals de dret

 


Translate »