BCS

Biblioteca de Ciències Socials

Jun 16 2016

ProQuest Social Sciences Premium Collection: nous títols de bases de dades al vostre abast

Aquest any 2016 la UAB ha subscrit el paquet de bases de dades de ProQuest Social Sciences Premium Collection, que amplia els títols que estan disponibles des de la plataforma de ProQuest. Des d’aquesta plataforma, que també ha millorat recentment la seva interfície, ja s’accedia a Abi-InformEconLitProQuest Central (paquet que es va subscriure el 2015), entre d’altres.

En concret amb la subscripció de la ProQuest Social Sciences Premium Collection podem accedir als següents nous títols del nostre àmbit de les ciències socials:

Us recomanem que consulteu les Libguides de ProQuest, on trobareu guies i manuals sobre tota la plataforma de ProQuest i el seu contingut, així com també programació de cursos en línia (Webinars) i alguns gravats. Concretament podeu consultar la guia: Encontrar datos de investigación en ciencias sociales.
 

social-sciences-product-featured
 


This entry was posted on Dijous, 16 Juny, 2016 at 18:30 and is filed under bases de dades, Biblioteques UAB. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Translate »