BCS

Biblioteca de Ciències Socials

Nov 25 2015

Novetats a la base de dades Westlaw International

La base de dades jurídica Westlaw International, subscrita per la UAB des de fa temps, és en realitat una gran base de dades de bases de dades, una plataforma que incorpora fonts d’informació a text complet en legislació, jurisprudència i doctrina de tipologia diversa: bases de dades, revistes, diaris, notícies, comentaris, formularis, tractats, materials pràctics jurídics, informació empresarial i financera (directoris), etc. Durant aquest mes de novembre Westlaw ha canviat la seva interfície fent-la molt més amigable i senzilla i a més, ha incorporat nous continguts. Fins ara la informació jurídica que contenia era majoritàriament dels Estats Units d’Amèrica, a partir d’enguany ha incorporat la base de dades Westlaw UK. De fet, l’accés principal a la base de dades es fa, per defecte, des de la interfície de Westlaw UK, espai on també s’hi pot accedir des de l’opció del menú superior “Services”, des d’aquest apartat, també es pot accedir a la resta de bases de dades.

Per a més informació podeu activar l’Ajuda (Help) o bé tutorials (Training tutorial) des del menú superior.

Des de la Biblioteca de Ciències Socials estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

westlaw international
 


This entry was posted on Dimecres, 25 Novembre, 2015 at 19:45 and is filed under bases de dades, Westlaw international. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Translate »