Blogs que m’han agradat

Els blogs que he visitat i he trobat més interessants han estat:

  • Els colors en el somriure
  • Música i personalitat
  • Viatgé al voltant del món
  • Martemeparte
  • Siéntete d i v i n a
  • Little by little

 

Serveis de xarxes socials

Actualment el telèfon s’ha deixat de banda, el mòbil encara és molt utilitzat per comunicar-se, però també s’ha de tenir en compte que milions de persones es comuniquen cada dia per una via més ràpida, econòmica, però insegura.

Existeixen molts serveis de xarxes socials : Hi5, MySpace, Facebook, Skyblog, Fotolog, Tuenti, Twitter…
La seva utilització depèn molt del lloc on visquis. A Amèrica MySpace i Facebook són els més utilitzats mentre que a Europa s’utilitzen tant Hi5, com Tuenti, Skyblog, Facebook o MySpace.

Personalment tinc tant Hi5, com Tuenti i Facebook, però el que utilitzo més és el facebook.
Quasi tothom del meu entorn utilitza el facebook i és per això que jo l’utilitzo, és un bon mitjà per comunicar-me amb tots aquells qui no puc veure habitualment i també per posar-me al corrent de les seves vides.

L’estany

estany.jpg

Cançó EL MONSTRE DE BANYOLES

Per més informació…

http://www.banyoles.cat/

El millor poble del món

La ciutat de Banyoles és la capital de la comarca del Pla de l’Estany, al centre de les comarques gironines. El seu principal atractiu, l’Estany, l’ha convertit en una ciutat dinàmica, oberta als demés i emprenedora. Banyoles i la seva comarca són un lloc de gran interès ecològic, cultural i històric, i també una font inesgotable de recursos turístics, esportius i de lleure.

L’apunt de Jaume Farriol
“Tothom es creu que el seu és el millor poble del món. Els de Banyoles també ens ho pensem, naturalment. Però en aquest cas hi ha una diferència ben remarcable: Banyoles és el millor poble del món. Almenys ho diuen la gent de per aquí que té fama d’entenimentada. Tanmateix, si dubteu, veniu a veure-ho”. Banyoles vora el llac (1966).