Tipus de ball 0

Be, ja tornem a ser aquí. Per començar, hem de dir que els balls de saló tenen la seva versió social i la versió de competició. En qualsevol cas, per saber ballar-los s’ha d’aprendre prèviament i la millor manera és anant a una acadèmia de ball.

Els balls que s’inclouen en aquests dos blocs són:

Social: els principals balls d’aquest grup són el bolero, la bachata, cha-cha-cha, el pasdoble, rock’n roll, salsa cubana, sevillanes, vals, tango… Podríem ampliar la llista sense parar, però em sembla que amb aquest ja n’hi ah prou…

De competició:  en aquest apartat trobem dues modalitats, els llatins i els estàndards.

  • Llatins: samba, cha-cha-cha, rumba-bolero, pasdoble i rock’n roll
  • Estàndard: quickstep, fox, tango, vals anglès i vals vianès

Com veiem hi ha una gran varietat de balls, aptes per a tots els públics i per a tots els gustos.


Posted in General | No Comments »

A ballar! 1

 

 Abans de començar, us dono la benvinguda a aquest nou blog. Com apassionada que soc del món del ball, he decidit crear aquest espai per a donar a conèixer a la gent, la gran varietat de balls i danses que hi ha arreu del món.

Parlaré més sobre els balls de saló i llatins que son els que conec i els que m’agraden. Però tots sabem que cada país te el seu folklore autòcton.

Podem dir que el ball és un art. Es poden demostrar moltes coses ballant, si es balla amb sentiment, ja que hi ha un ball per a cada estat d’ànim. Saber ballar-los o simplement tenir el plaer d’aprendre’ls és realment gratificant.

Dit això… ja podem començar a moure les cames!


Posted in General | 1 Comment »