estiu 2012

Servei de Llengües UAB

jul. 24 2012

El viatge continua

Posted in General by Anna Serra Rodríguez |

Estem arribant al final d’aquest viatge, que vam iniciar el 2 de juliol de 2012, amb l’equipatge farcit de coneixement, de recursos per a l’aprenentatge i de ganes de continuar. Aquest és l’objectiu final: tenir la certesa que encara hi ha camí per recórrer, i que el camí ha de ser llarg. Per a mi ha estat molt plaent poder-vos acompanyar en aquest viatge, on he après molt de tots vosaltres. Us ho agraeixo de tot cor, amb aquesta cançó, basada en el poema de Kavafis, que parla de la riquesa de l’equipatge de la vida, del viatge desitjat, del viatge acomplert… Bon viatge i bona sort!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eCz0y-IXbdc&feature=player_embedded[/youtube]

***


1 comentari

juny 29 2012

Objectiu de l’aprenentatge

Posted in General by Anna Serra Rodríguez |

L’objectiu d’aquesta formació és oferir un suport metodològic i un seguiment personalitzat a les persones que vulgueu dur a terme un programa d’autoaprenentatge individualitzat; és a dir, segons les necessitats personals i acadèmiques de cadascú, perquè pugueu millorar el coneixement del català, consolidar la competència comunicativa i esdevenir alhora aprenents més autònoms.


No hi ha comentaris

juny 29 2012

Benvinguts i benvingudes

Posted in General by Anna Serra Rodríguez |

En aquest espai trobareu eines que us permetran assolir l’objectiu que us heu marcat per a aquest juliol. Segons les vostres necessitats, trieu el que més us convingui.

És important que feu el vostre pla de treball i el seguiu; que sigueu constants i sigueu conscients dels vostres punts forts i febles. No cal dir que podeu comptar amb mi per al que calgui. Pas a pas farem un seguiment del que us costa més i mirarem de millorar les destreses, perquè reeixiu en l’aprenentatge.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RyDY0hiMZy8&feature=related[/youtube]


No hi ha comentaris