Bee-bot, Blue-bot i Pro-bot

Després de l’experiència realitzada a classe amb la professora Alejandra Bosco, i els “robotets” tecnològics que hem utilitzat m’agradaria explicar-vos un exemple que podríem realitzar amb infants d’entre 3 i 7 anys.

Resultado de imagen de bee bot

 

Necessitem unes catifes les quals poden tenir uns dibuixos de carreteres o camins, tot i que dependrà del que vulguem realitzar amb els nens a l’aula.

L’objectiu principal és que els infants tinguin una primera impressió amb la robòtica i per tant amb les noves tecnologies, des d’un punt de vista més didàctic i divertit. Aquesta idea és molt interessant perquè els nens aprenen molt ja que també poden tocar els robots i no seria el mateix si no els tenim físicament.

Un cop els haguem presentat els robots podem decidir no explicar-lis res i que l’activitat sigui totalment lliure per tal de que puguin descobrir per ells mateixos les possibilitats de la tecnologia, o bé si són molt petits podem estar amb ells ajudant-los i ensenyant-los com es realitza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *